Kisakutsut

Tervetuloa Keurusseudun Ratsastajat ry:n järjestämiin kouluratsastuksen seurakilpailuihin sunnuntaina 21.11.2021 klo 10.00 alkaen Korpi-Jukolan tilalle Keuruulle.


Kilpailuissa ratkotaan KeSeRa:n jäsenten mestaruudet, mutta luokat ovat avoimia kaikille.


Ohjelma:


Luokka I Helppo D:3 2013 rata 20m x 40m
Avoin kaikille. Harjoituskilpailuluokka (kilpailulupaa ei vaadita). Avustaja sallittu. Lähtömaksu KeSeRa:n jäseniltä 5€ + 5€, muilta 6€ + 6€. Ruusukepalkinnot. Ilmoittautumiset 14.11.2021 mennessä harjoituskilpailuluokkaan Korpi-Jukolan ilmoitustaululla olevaan listaan tai s-postilla kesera@kesera.fi. 


Luokka II Helppo C, E.B. Special 2015, rata 20m x 40m
Avoin kaikille. Luokassa ratkotaan KeSeRan minimestaruus. Lähtömaksu KeSeRan jäseniltä 6 € + 6 € + 3€, muilta 7 € + 7 € + 3€. Ruusukepalkinnot. Lisäksi jaetaan tähtipalkinto parhaalle täti-/setäratsastajalle. Ilmoittautuminen ja maksut KIPAn kautta.


Luokka III Helppo B, K.N. - SPECIAL 2015, rata 20m x 40m
Avoin kaikille. Luokassa ratkotaan KeSeRan juniorimestaruus. Lähtömaksu KeSeRan jäseniltä 6 € + 6 € + 3€, muilta 7 € + 7 € + 3€. Ruusukepalkinnot. Ilmoittautuminen ja maksut KIPAn kautta.


Luokka IV Helppo A, A-Merkin Kouluohjelma 2006, rata 20m x 40m
Avoin kaikille. Luokassa ratkotaan KeSeRan seniorimestaruus. Lähtömaksu KeSeRan jäseniltä 6 € + 6 € + 3€, muilta 7 € + 7 € + 3€. Ruusukepalkinnot. Ilmoittautuminen ja maksut KIPAn kautta.


Erityismääräykset:

1. Ilmoittautuminen ja lähdönvarmistus

1.1. Ilmoittautumiset Ilmoittautumiset harjoituskilpailuluokkaan 14.11.2021 mennessä Korpi-Jukolan ilmoitustaululla olevaan listaan tai sähköpostilla: kesera@kesera.fi ja muihin luokkiin KIPAn kautta. Muista ilmoittaa lisätiedoissa KIPAssa mikäli kilpailet mestaruudesta sekä mistä mestaruudesta kilpailet (mini, juniori, seniori). Harjoituskilpailuluokkaan ilmoittautuessa varmista, että olet SRL:n jäsenseuran jäsen tai sinulla on green card. Harjoituskilpailuluokkaan ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, puhelinnumero, edustamasi seura sekä ratsun koko nimi.

1.2. Osallistumisoikeus Hevonen tai poni saa startata max. 3 luokkaa jos vähintään yksi niistä on harjoituskilpailuluokka. Jokaisen kilpailuun osallistuvan hevosen tulee olla rokotettu SRL:n sääntöjen mukaisesti.

1.3. Jälki-ilmoittautumiset Otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia ti 16.11.2021 klo 21.00 asti. Jälki-ilmoittautumismaksu + 5€/lähtö. KS I §19.2.2. Kilpailuun tai sen erikseen kutsussa mainittuihin luokkiin voi jälki-ilmoittautua vain kutsussa julkaistuin perustein. Jälki-ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään kutsussa ilmoitettuun ajankohtaan mennessä. Kilpailukutsussa tulee ilmoittaa, millä perusteella kilpailunjärjestäjä hyväksyy jälki-ilmoittautuneita. KS I § 19.2.3. Ennen ilmoittautumisajan päättymistä ilmoittautuneet kilpailijat ja hevoset voivat vaihtaa luokkia tai ilmoittautua kilpailun muihin luokkiin lajisääntöjen, järjestäjän kilpailukutsun, kilpailutiedotteen tai sarjakilpailusääntöjen mukaisesti. Muutoksista voidaan periä kutsussa ilmoitettu jälki-ilmoittautumismaksu. kts Ratsastajainliiton säännöt, yleinen osa (KS I)

2. Maksut ja peruutukset

2.1. Lähdönvarmistus Ei lähdönvarmistuksia kilpailupaikalla. Harjoituskilpailuluokkaan osallistuvat maksavat lähtömaksun kilpailukansliaan käteisellä tai seuran tilille: FI48 4762 1020 0405 21 hyvissä ajoin ennen omaa starttia. Tilille maksettaessa tulee maksusta lähettää kuitti WhatsApp-viestillä numeroon: 044 2726914.

2.2. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset Peruutukset tulee tehdä 14.11.2021 mennessä, jolloin ratsukolta ei laskuteta ilmoittautumis- ja lähtömaksuja. Ilmoittautumisajan jälkeen peruutukset on tehtävä viimeistään 21.11.2021 klo 10 mennessä puhelimitse numeroon 045 6520692, jolloin peruvat maksavat ilmoittautumismaksun 21.11.2021 mennessä seuran tilille FI48 4762 1020 0405 21. Tämän jälkeen laskusta perimme 5 euron laskutuslisän. Peruuttamattomista lähdöistä peritään kilpailumaksut sääntöjen mukaisesti. Kts Ratsastajainliiton säännöt, yleinen osa (KS I)

3. Aikataulu

3.1. Kanslia Kanslia avautuu kilpailupäivänä klo 9.00

3.2. Kilpailut alkavat Kilpailut alkavat 21.11.2021 klo 10.00

4. Palkinnot ja palkintojenjako

4.1 Palkintojenjakoon kutsutaan kaikki sijoittuneet ratsukot ratsain.

4.2 Palkintojenjaosta voi jäädä pois vain tuomariston luvalla. Luokissa sijoittuneille ruusukepalkinnot. Mestaruuksissa palkitaan kolme parasta.

5. Käytännön järjestelyt

5.1 Lähtölistat ja kilpailijatiedote • Kilpailijatiedote löytyy Kipasta viimeistään 20.11.2021 klo 12.00 mennessä. • Lähtölistat löytyy Kipasta/Equipesta viimeistään 20.11.2021 klo 12.00 mennessä.

5.2 Kilpailu areena(t): • Kilpailu areena: koko 20 m * 40 m; materiaali: Hiekka

5.3 Verryttely alue(et): • Sään salliessa verryttely ulkokentällä, muuten ryhmissä maneesissa. Verryttely alue (ulkokenttä): koko 25 m * 63 m; materiaali: hiekka, Maneesi 20m x 40m, materiaali: hiekka

5.4 Pääsy kilpailualueelle • Vapaapääsy kilpailualueelle • (kts Ratsastajainliiton säännöt, KS I

6. Kilpailukanslia

6.1 Kanslian sijainti kilpailupaikalla Kanslia sijaitsee maneesin katsomopäädyssä kioskin yhteydessä.

6.2. Kilpailun aikana Kanslisti: Iris Helin Puhelin: 045 6520692

6.3. Muulloin Kanslisti: Iris Helin Puhelin: 045 6520692 Email: irishelin@gmail.com

6.4. Rokotukset Hevosen kaikki asiapaperit on esitettävä pyydettäessä kansliassa. Equipe onlineen julkaistaan lista esitettävistä rokotustodistuksista, järjestelmä arpoo tarkastettavaksi myös "ei vaadi tarkastusta - hevosia". Rokotustodistukset on esitettävä etukäteen lauantaina 20.11.2021 klo 21 mennessä lähettämällä kuva passista tms (hevosen tiedot ja rokotukset) whatsapp -viestillä numeroon 045 6520692/Iris tai sähköpostilla kesera@kesera.fi.

7. Tarjotut palvelut

Kilpailupaikalla Keurusseudun Ratsastajat ry:n buffetti.

8. Ajo-ohjeet ja paikoitus

8.1 Ajo-ohjeet Huom! Kilpailupaikalle lyhin reitti Jukolantien kautta on hyvin mäkinen ja mutkainen. Suosittelemme hevoskuljetuksia saapumaan paikalle joko Harmaakorventien tai Jukojärventien kautta.

8.2 Hevosautot Hevosautot ja -trailerit parkkeerataan tallialueen pihaan parkkihenkilön opastuksen mukaan. Tarkemmat tiedot kilpailijatiedotteessa.

8.3 Henkilöautot Henkilöautot pysäköidään kilpailupaikalla ohjeistuksen mukaan. Tarkemmat tiedot kilpailijatiedotteessa.

9. Toimihenkilöt

9.1 Kilpailujen johtaja: Iris Helin, Puh: 045 6520692, s-posti: irishelin@gmail.com

9.2 Tuomari(t): Tanja Hauru

11. Muuta

Kilpailuasuna siisti ratsastusasu tai virallinen kilpailuasu. Turvakypärän käyttö pakollista. Turvaliivin käyttöä suositellaan. KeSeRa:n jäsenten mestaruudet: Luokassa II ratsastetaan seuran minimestaruus, joka on avoin tänä vuonna 13 vuotta täyttäville (2008 syntyneet) ja sitä nuoremmille, lisäksi jaetaan tähtipalkinto parhaalle täti-/setäkilpailijalle. Luokassa III ratsastetaan juniorimestaruus. Juniorimestaruus on avoin tänä vuonna 18 vuotta täyttäville (2003 syntyneet) ja sitä nuoremmille. Luokassa IV ratsastetaan seniorimestaruus, joka on avoin tänä vuonna 19 täyttäville (2002 syntyneet) ja sitä vanhemmille ratsastajille, jotka eivät ole vuonna 2019 tai 2020 osallistuneet kansallisiin kilpailuihin samalla hevosella. Mestaruuspalkinnot voidaan jakaa jos mestaruudesta kilpailee vähintään 3 ratsukkoa.

12. Valitukset ja vastalauseet

Kts. Ratsastajainliiton säännöt, yleinen osa (KS I)

13. Kutsun muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kts. Ratsastajainliiton säännöt, yleinen osa (KS I)

14. Kilpailuun osallistuvien henkilötietojen käsittely

Keurusseudun Ratsastajat ry kuuluu Suomen Ratsastajainliittoon, joka on katto-organisaatio ja lajiliitto Suomessa. Keurusseudun Ratsastajat ry järjestää kilpailuja. Kilpailujen järjestämistä sekä tulosten tuottamista ja julkaisua varten Keurusseudun Ratsastajat ry kerää henkilötietoja. Keurusseudun Ratsastajat ry henkilötietojen käsittelystä vastaa: Keurusseudun Ratsastajat ry:n hallitus, s-posti: kesera@kesera.fi Ratsastuskilpailu on maksullinen palvelu ja osallistuminen muodostaa sopimuksen osallistujan ja Keurusseudun Ratsastajat ry välillä. Keurusseudun Ratsastajat ry kerää osallistujista henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Keurusseudun Ratsastajat ry käsittelee näitä tietoja kilpailutapahtumien pohjalta ja tuottaa näiden perusteella kilpailutulokset. Kilpailutulokset julkaistaan. Kilpailussa menestyneet voivat saada erilaisia ranking- ja valiomerkkipisteitä. Keurusseudun Ratsastajat ry toimittaa listan ratsastajista ja heidän saamistaan pisteistä. Nämä tiedot lisätään SRL:n rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteriin. Näistä rekisteristä lasketaan useita erilaisia tunnuslukuja; rekisteri ja siitä lasketut tunnusluvut julkaistaan useita kertoja vuodessa. Sekä kilpailutulokset että rankingpiste- ja valiomerkkipisterekisteri ja sen perusteella lasketut tunnusluvut voidaan julkaista missä tahansa mediassa mm. paikallislehdet, valtakunnalliset lehdet, Hippos-lehti, seurojen ja alueiden www-kotisivut ja SRL:n www-kotisivut. Kilpailua varten osallistujista kerätään nimi, jäsenseura sekä jäsennumero. Kilpailutuloksia varten osallistujatietoihin voidaan liittää tietoja kilpailutapahtumista kilpailuluokkien tulokset, sijoitus kilpailussa, saavutetut rankingpisteet. Kilpailutulokset ja ranking- sekä valiomerkkipisterekisteri dokumentoivat SRL:n kilpailuhistoriaa. Tietoja ei koskaan poisteta.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet kilpailuun liittyvien henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole ilmoittautunut eikä osallistunut kilpailuun.

4) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.

Tervetuloa kisaamaan Keuruulle!